IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Dit engagement!

Dit engagement!

86 procent oplever ikke engagement
Fuldt engagement er en vigtig drivkraft, der får os til at handle, præstere, udvikle nye ideer og glæde os over det, vi laver. Alligevel viser undersøgelser, at kun 14 procent af ansatte i det danske erhvervsliv oplever, at de er engagerede. Hvis der potentielt er 86 procent mere engagement at hente, er der tale om mange milliarder kroner, som ikke omsættes i det danske samfund. Den økonomiske krise har ikke skabt mere engagement. Tværtimod oplever mange mennesker et øget pres, manglende tid og en usikker fremtid. Det skaber dårlige vaner, som dræner vores energi, samtidig med at økonomiske eksperter, virksomhedsledere og topchefer efterspørger mere engagement. Den cirkel skal brydes.

Find din mission
Et sted at starte er at arbejde med din egen energi og dit eget engagement. Bogen tager dig med på en rejse, hvor du med ny indsigt og enkle redskaber kan lære at forvalte din energi bedre. Det handler ikke om at styre din tid – men om at styre din energi. Ved at styre din energi frem for din tid kan du gøre krop, sjæl og sind i din krævende hverdag, og du vil opleve et øget engagement. Du vil komme i bedre form til at tackle livets mange udfordringer med glæde og undgå at gå ned med stress. Ultimativt vil bogens forfattere gerne have dig til at udforme din personlige mission for dit liv. Det er den – din mission – der sætter dig i stand til at tage ansvar og leve det liv, du ønsker at leve. Bogen giver dig de nødvendige redskaber samt den nødvendige indsigt og inspiration til at du kan forny dig selv
og blive den bedste version af dig selv.

Inspiration fra Schwartz i danske rammer
Bogens teorier er udbygget med interviews med danske eksperter. Hjerneforsker Kjeld Fredens forklarer fx, hvordan gode og nære relationer påvirker vores hjerne og evner til nytænkning. Desuden fortæller en række erhvervsledere om, hvordan de med få ændringer har øget deres personlige energi og engagement og igennem nye tiltag har løftet fx teams og øget energien og engagementet hos medarbejderne.
Det er ingen hemmelighed, at bogen beskæftiger sig med de fire energiformer ligesom Tony Schwartz’ Energi (Amr. titel: The Way We’re Working Isn’t Working), som udkom på dansk i oktober 2010. Bogen her rummer flere værktøjer og en lang række danske cases, som gør bogen vedkommende for den danske læser. Kom fx på besøg hos Frederiksberg Kommune, Novo Nordisk, Rockwool, Nordjyske Bank og Kriminalforsorgen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
240 sider
Udg. dato:
14. jul. 2011

ISBN:
9788711401408
Fag: Personlig udvikling Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.0