IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Elefanten i rummet

Elefanten i rummet

Om modet til at handle på det vi mærker

Elefanten i rummet handler om det vi mærker og ikke handler på.Vi kender det alle sammen. Vi sidder i en gruppe eller til et møde og diskuterer et emne eller en problematik. Men neden under diskussionen kører en undertekst, som ingen af de tilstedeværende sætter ord på eller udtaler højt.

Dette fænomen er 'elefanten i rummet': Den er til stede, den mærkes af de fleste, den lugter, den går i vejen, men bliver svær at arbejde med, hvis ingen peger på den og siger: 'Dér er den. Lad os kigge på den og se, hvordan vi kan få den til at fylde mindre.' 

I Elefanten i rummet viser Lotte Svalgaard gennem eksempler og øvelser, hvordan elefanten bør behandles, til gavn for både arbejdsglæde, kreativitet og produktivitet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
29. apr. 2019

ISBN:
9788750051527
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.51.1