IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Mesterledelse

Mesterledelse

Ledelse i en håndværkerkultur
Dette er en bog for dig, der er leder i et håndværksmiljø.

Bogen er skrevet til dig, som er håndværker og leder, og som ønsker at sætte mere fokus på ledelse i dagligdagen. At udvikle sig fra at være en fagligt dygtig håndværker til også at være god leder kan være en stor udfordring.

Som håndværker har du en tydelig professionel identitet, både over for dig selv og for omgivelserne. Som leder skal du finde en anden identitet, som selvfølgelig er baseret på din faglighed, men som er mere end bare en overbygning til den. Ledelse er ikke venstrehåndsarbejde ved siden af det ”rigtige” arbejde, håndværket. Det er et andet fagområde, hvor du også skal opbygge en professionel identitet.

Læs mere >

< Læs mindre

  Vores studerende kommer ud af et håndværkermiljø. Det er de dygtige svende, der vælger at tage en mindre akademisk overbygning til deres erhvervsfaglige uddannelse. De har, som alle andre mennesker, brug for at se deres uddannelse som et spejl af egen virkelighed.
  Lars Duelund Petersen, Adjunkt og praktikkoordinator Erhvervsakademiet Lillebælt
  På lager
  216 sider
  Udg. dato:
  22. apr. 2014

  ISBN:
  9788750043928
  Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Vores studerende kommer ud af et håndværkermiljø. Det er de dygtige svende, der vælger at tage en mindre akademisk overbygning til deres erhvervsfaglige uddannelse. De har, som alle andre mennesker, brug for at se deres uddannelse som et spejl af egen virkelighed. Vi får derfor størst transfer, når vi kan sætte undervisningen ind i en kontekst, hvor de studerende kan referere til egen praksis. Vi underviser vore studerende i ledelse og har derfor længe ledt efter ledelseslitteratur, der ikke foregår i et rent kontormiljø, hvor lederen bærer skjorte og slips. Vi har manglet noget litteratur, der bragte lederen ud i værkstedet og ud på byggepladsen. Det har Anne Birgitte Lindholm opnået med bogen Mesterledelse og vi er glade for at kunne bruge den i vores undervisning af vvs-installatører, el-installatører og energiteknologer. 
   Lars Duelund Petersen, Adjunkt og praktikkoordinator Erhvervsakademiet Lillebælt
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

    

   v2.38.3