IndlæserVent venligst…
Indlæser
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Netværksskolen

Netværksskolen

Bogen giver konkrete bud på de didaktiske kompetencer, lærerne i den moderne skole må besidde. Dermed forbereder bogen lærerstuderende til den virkelighed, de uddanner sig til.

Forfatterne har meget forskellig baggrund og vinkler på netværksskolens udfordringer, men alle har erfaring med sociale netværk i en skole- og læringssammenhæng. Grundigt forarbejde og evt. ghostwriting af bogens redaktører sikrer forfatternes fælles fokus på lærernes kompetencer og udfordringer og konkrete praksiseksempler i en gennemarbejdet og homogen udgivelse.

Til bogen er tilknyttet en facebookside, hvor du kan læse mere. Den findes her.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
172 sider
Udg. dato:
28. feb. 2013

ISBN:
9788750042792
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
249 , 00 kr.
199 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
  Bogen handler mest om it i folkeskolen, men den handler også om andre måder at samarbejde og lære på. Ambitionen og visionen er at implementere det positive fra netværkssamfundet i folkeskolen.
  Feltgruppe
   Netværksskolen er et interessant og meget aktuelt indlæg i den pædagogiske debat om fremtidens skole. Så aktuelt at der ikke findes tilsvarende bøger om emnet endnu. Aktuel debatbog, som rummer meget debatstof og som præsenterer et bud på fremtidens skole, undervisning og læring.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe