IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
359 , 20 kr.
449 , 00 kr.
Samfundet i pædagogisk arbejde

Samfundet i pædagogisk arbejde

Samfundet i pædagogisk arbejde tager udgangspunkt i en række samfundsmæssige brudlinjer, som danner tema for de enkelte kapitler. Kapitlerne belyser, hvordan forståelse af disse brudlinjer hjælper pædagogen i bestræbelserne på at håndtere de mange dilemmaer, som professionelt arbejde med andre mennesker indebærer.

Hvert enkelt kapitel tager afsæt i pædagogisk praksis i form af konkrete cases og inddrager på den baggrund relevante sociologiske og andre samfundsvidenskabelige teorier.

Bogen bruges som grundbog i pædagoguddannelsen på mange uddannelsessteder, og også i læreruddannelsen har flere uddannelsessteder fået øje på bogens kvaliteter.

Samfundet i pædagogisk arbejdeer redigeret af Carsten Schou og Carsten Pedersen. De øvrige bidragydere er Morten Ejrnæs, Janne Hedegaard Hansen, Carsten Frank Olesen, Marianne Skytte og Üzeyir Tireli.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
480 sider
Udg. dato:
15. jan. 2014

ISBN:
9788711345306
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
449 , 00 kr.
359 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01