IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Tal troværdigt

Tal troværdigt

og få succes med din kommunikation

Evnen til at kunne kommunikere med dine medmennesker på en autentisk og overbevisende måde er umådelig vigtig.

Hvis du vil have indflydelse, skal du kunne tale. Hvis du vil have andre mennesker til at tro på dig og følge dig i en sag, skal du kunne tale. Hvis du vil have dine ideer gennemført, skal du kunne tale.

Tal troværdigt guider dig til at mestre den vanskelige kunst at stille dig op foran et publikum og få dem til at lytte til dig. Gennem en række eksempler og praktiske øvelser hjælper forfatteren dig til at finde din egen autentiske stemme - og dermed få succes med din kommunikation.

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen mindede mig i høj grad om, hvor vanskeligt det er holde et godt oplæg. Hvor sjældent jeg lytter til en præsentation og føler mig revet med. (…) det koster at kommunikere middelmådigt eller dårligt: Lytterne har svært ved at have tillid til dig.
  På lager
  182 sider
  Udg. dato:
  01. mar. 2018

  ISBN:
  9788750051411
  Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen mindede mig i høj grad om, hvor vanskeligt det er holde et godt oplæg. Hvor sjældent jeg lytter til en præsentation og føler mig revet med. (…) det koster at kommunikere middelmådigt eller dårligt: Lytterne har svært ved at have tillid til dig. Bogen gennemgår systematisk, hvad det kræver at kommunikere rigtig godt. Vi starter med passionen. Hvilket jo gør hele forskellen.--AND--lt;/p> I min erfaring har de fleste et vist behov for at (gen)læse en bog som Tal troværdigt.
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.57.01