IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
192 , 00 kr.
240 , 00 kr.
Telefonrådgivning, i-bog

Telefonrådgivning, i-bog

Hver dag vælger mennesker i svære livssituationer at søge hjælp over telefonen. Det bliver til flere hundrede tusinde rådgivningssamtaler om året alene i civilsamfundets telefonrådgivninger. Dertil kommer den rådgivning, socialrådgivere, socialpædagoger, sygeplejersker, sundhedsplejersker og en lang række andre fagprofessionelle gennemfører telefonisk som en del af deres arbejde. Alligevel er der skrevet forsvindende lidt om denne særlige rådgivningsform i forhold til fysisk rådgivning.

Telefonen som redskab har sine helt egne fordele og muligheder. Samtidig stiller den nogle specifikke krav til rådgiverne. Denne bog giver telefonrådgivere og organisationer, der tilbyder telefonrådgivning, solid indsigt i de tematikker og metoder, man skal kende til for at kunne levere god rådgivning over telefonen.

RådgivningsDanmark og Mødrehjælpen har skrevet bogen ud fra et fælles ønske om at højne kvaliteten og fagligheden i telefonrådgivning. Grundbogen kan oplagt bruges på professionshøjskoler og i efteruddannelse af rådgivere samt på alle arbejdspladser, der tilbyder rådgivning, afklaring og støtte over telefonen.

.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
228 sider
Udg. dato:
30. maj 2022

ISBN:
9788750062615
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
240 , 00 kr.
192 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.50.2