IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
215 , 96 kr.
269 , 95 kr.
Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer

Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer

TIllid er en investering i dine medrbejderes potentialer. En investering, der vil gøre dig til en stærkere leder.

I Tillid, magt og offentlige ledelsesformer gør Steen Vallentin og Niels Thygesen status på de offentlige erfaringer med tillid, hvad der har virket og hvad der ikke har.

Deres ærinde er også at give i indblik i og bevidsthed en om, hvad tillid kan – og ikke kan – hvis tillid skal virke som den ressource, den kan være. Det handler ikke kun om at sætte fokus på tillidens forskellige facetter, men også om at forstå – såvel teoretisk som praktisk – at tillid ikke nødvendigvis står i modsætning til, men kan virke sammen med magten, kontrollen og den økonomiske styring i den offentlige sektor.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
224 sider
Udg. dato:
23. jun. 2017

ISBN:
9788750050896
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
269 , 95 kr.
215 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10