IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
231 , 20 kr.
289 , 00 kr.
DET taler

DET taler

DET TALER er en introduktion til nutidig psykoanalyse.

Det var Sigmund Freud, der i begyndelsen af 1900-tallet revolutionerede vores måde at tænke og forstå os selv på ved blandt andet at introducere begrebet ”det ubevidste”. I nutidens psykologi og psykoanalyse er betydningen af dette vigtige begreb imidlertid blevet kraftigt nedtonet. Mennesket eller subjektet beskrives i stedet som rationelt og i stand til at kontrollere egne indre processer såsom tanker og følelser.

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen kan både ses som som en introduktion til nutidens psykoanalyse og som en præsentation af, hvad Center for Psykoanalyse arbejder med.
  Psykolog Nyt
  På lager
  244 sider
  Udg. dato:
  23. nov. 2012

  ISBN:
  9788750042907
  Fag: Psykologi Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk;Dorte Ipsen
  289 , 00 kr.
  231 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen kan både ses som som en introduktion til nutidens psykoanalyse og som en præsentation af, hvad Center for Psykoanalyse arbejder med. Det er ingen letlæst bog, noget ville have vundet i klarhed ved en mindre akademisk stil, men det er en seriøs, tankevækkende og læseværdig bog, som varmt kan anbefales.
   Psykolog Nyt
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.57.04