IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Din økonomi

Din økonomi

`Spørg ikke din frisør, om du trænger til at blive klippet' er bare et råd blandt mange, der giver Din økonomi en frisk og let tilgang til begrebet økonomi.

Din økonomi handler kort og godt om, hvordan du sparer tid og penge – og undgår at dumme dig alt for meget.

Bogens forfattere leder dig med humor og vid igennem de svære beslutninger, du står overfor, når det handler om din privatøkonomi – hvad du skal tænke, når du tegner forsikringer, og hvilke valg, der er de mest hensigtsmæssige at tage i forhold til blandt andet forbrug, pension og køb af ejendom.

Forfatterne hjælper dig med at prioritere, hvad der er vigtigt, og hvad der er ligegyldigt. Hvad man skal gøre, og hvad man i hvert fald ikke skal gøre. De giver råd, der er brugbare for både den meget erfarne og den uerfarne.

Din økonomi er blevet en klassiker, siden den udkom første gang i 2005. Nu fremstår den i en ny, revideret udgave.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
320 sider
Udg. dato:
04. aug. 2015

ISBN:
9788750045205
Fag: Udd.-, erhv.- og arb.markedsorientering Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.1