IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
263 , 20 kr.
329 , 00 kr.
Forskning i pædagogisk praksis

Forskning i pædagogisk praksis

Forskning i pædagogisk praksis stiller skarpt på nye opdagelser fra nordiske forskere. Forskerne har det til fælles, at resultaterne fra deres undersøgelser handler om børns hverdagsliv i daginstitutioner og fritidsordninger. Professionelle pædagoger har brug for solid faglig viden, herunder kendskab til praksisrelevant forskning.

Forskerne bskriver selv deres resultater, og de åbner for nye indsigter og pædagogiske handlemuligheder. Som optakt til hver forskningsartikel kommer der en kort introduktion til de enkelte forskere. I bogens sidste artikel er der en omtale af de anvendte forskningsmetoder og tips til, hvordan pædagoger selv kan udforske deres praksisfelt.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
31. maj 2012

ISBN:
9788750042877
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
329 , 00 kr.
263 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms