IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
55 , 96 kr.
69 , 95 kr.
Ledelse opad

Ledelse opad

VELKOMMEN TIL EN UDFORSKNING AF DIN LEDELSE OPAD!

Hvad kan vikingedrengen Hikke - der i filmen Sådan træner du din drage udvikler et venskab med en drage - lære mellemledere om relationen til deres chefer? En hel del, mener erhvervspsykolog Lene Flensborg, som har skrevet en kort, lettilgængelig og præcis bog for ledere om at opbygge en tillidsfuldt relation til den øverste ledelse.

Alt for mange mellemledere undlader at orientere sig aktivt mod deres overordnede. Derimod opfatter de ofte hierarkiet og distancen som et grundvilkår, de må indordne sig efter. Men det er spild af gode muligheder, hvis man ikke arbejder for at gøre dragen - dvs. chefen - til en nær allieret. Og det kan bestemt lade sig gøre - selvom det nok kan kræve en vis vikingedrengs mod at udfordre de gamle mønstre.

Formålet med bogen er at give dig, der er leder, råd og inspiration til at styrke din ledelse opad – i form af perspektiver og praktiske metoder, du kan bruge i hverdagen. Præmissen er at du og din chef er afhængige af hinanden. Formålet med Hikkes dragetræning er aldrig at tæmme dragen, men derimod at udvikle et nært partnerskab med en stærk – og til tider – vild drage.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
40 sider
Udg. dato:
01. maj 2017

ISBN:
9788750051121
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
69 , 95 kr.
55 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01