IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Medfølelsens pris

Medfølelsens pris

Når professionelle hjælpere har brug for hjælp

Medfølelsens pris er til alle, som har de dedikeret deres arbejdsliv til at hjælpe mennesker i svære situationer. Det er et givende arbejde, men det er også slidsomt dagligt at møde smerte, angst og lidelse.

Med udgangspunkt i sin egen historie som psykolog fortæller Per Isdal om, hvordan han selv blev forandret af det arbejde, han elsker. Han giver indblik i, hvad arbejdet gør ved den professionelle hjælper, og præsenterer konkrete strategier for, hvordan man forebygger og bearbejder de belastninger, det indebærer.

Medfølelsens pris er en varm bog, som gør os klogere på, hvordan man tager vare på sig selv, sine kolleger og eventuelle ansatte.

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

  'Den store styrke ved bogen er dog, at den indgiver masser af håb: Vi kan godt passe på os selv, og vi kan godt passe på hinanden – og vores ledere kan også passe på os. Det er en vigtig og brugbar bog...'
  På lager
  320 sider
  Udg. dato:
  03. apr. 2018

  ISBN:
  9788750051220
  Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
  349 , 95 kr.
  279 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen er forbilledligt afbalanceret mellem en personlig historie og en videnskabelig redegørelse.
   Præsteforeningens blad
   Feltgruppe
    Medfølelse har en pris, og Isdals bog kan anbefales til jordemødre og studerende, der ønsker en stund med eftertanke og måske øget selvindsigt. Hvis man er leder for fødselshjælpere - ja, så vil jeg mene, at det er obligatorisk læsning.  
    Tidsskrift for jordemødre
    Feltgruppe
     Bogen er velskrevet, sprogbrugen er ligetil, varm og saglig. Indholdet er disponeret logisk, og den faglige kvalitet såvel som den store baggrundsviden, Per Isdal har gennem sine mange år som professionel behandler og formidler, gennemstråler bogen fra start til slut. Bogen er handlingsorienteret på et fagligt seriøst og velfunderet grundlag med bud på, hvad der skal til for at sikre godt psykisk arbejdsmiljø. Der er en fin balance mellem personlige beretninger, casebeskrivelser og præcise, velplacerede, relevante øvelser.  
     Feltgruppe