IndlæserVent venligst…
Indlæser
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne

Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne

Narrativ dokumentation gør dokumentationsarbejde til en integreret og meningsfuld del af det velfærdsprofessionelle arbejde.

Gennem de professionelles egne fortællinger om begivenheder fra hverdagen afdækker metoden de logikker, problem- og løsningsforståelser, som den professionelle tænker og handler ud fra. Den narrative metode udvikler og kvalificerer således den professionelle indsats, samtidig med at den styrker kvaliteten af dokumentationsarbejdet.

Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne er baseret på Janne Hedegaard Hansens bog Narrativ dokumentation fra 2009. På baggrund af flere års erfaring med metoden har forfatteren skrevet denne bog med fokus på alle velfærdsprofessionerne. Desuden præciserer hun, hvordan man konkret kan arbejde med den i en personalegruppe.

Ud over metoden rummer bogen en kort og generel introduktion til socialkonstruktivisme og diskursteori, der udgør metodens teoretiske
og videnskabsteoretiske forankring.

Bogen henvender sig til professionelle i praksis og til studerende på grunduddannelse, diplom- og masterniveau inden for velfærdsprofessionerne.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
184 sider
Udg. dato:
30. jan. 2017

ISBN:
9788750051022
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Bogen og dens ærinde kan man som læser sagtens gå til forfra – uden teori, blot med forfatterens fine beskrivelser.  Bogen anbefales til inspiration og til afprøvning.
    Feltgruppe