IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
128 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Projektopgaver på pædagoguddannelsen, i-bog

Projektopgaver på pædagoguddannelsen, i-bog

Guide til at skrive projektopgaver på pædagoguddannelsen

Projektopgaven hører til den genre af fagtekster indenfor akademisk opgaveskrivning, som er kendetegnet ved at være selvstændigt undersøgende. Denne lille guide giver dig et samlet overblik over projektopgavens struktur, trin og faser. Med bogen i hånden er du sikker på, at du imødekommer og indfrier de krav og forventninger, som stilles på professionsbacheloruddannelsen til pædagog.

Projektopgavens tre faser:

1. Fra indledning til undersøgelsesdesign
2. Fra indsamling af datamateriale til analyse
3. Fra refleksion til konklusion.

Bogen indeholder desuden QR-koder til ekstramateriale – bl.a. eksempler på vellykkede problemformuleringer, metodeafsnit, analyser og konklusioner skrevet af pædagogstuderende.

Mia Lund Andersen er cand.pæd.pæd., lektor ved Pædagoguddannelsen VIA University College. Hun arbejder bl.a. med udvikling af bachelorforløb, har deltaget i professionshøjskolernes nationale evaluering og udvikling af prøver og er desuden beskikket censor på både pædagog- og læreruddannelsen.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
96 sider
Udg. dato:
20. dec. 2022

ISBN:
9788750063773
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
160 , 00 kr.
128 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.55.2