IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Social- og specialpædagogiske stemmer

Social- og specialpædagogiske stemmer

Når pædagoger sætter ord på deres faglighed

Hvad er det, der fylder, udfordrer og giver mening i arbejdet med børn, unge og voksne, som har behov for en social- eller special-pædagogisk indsats? I denne bog får du pædagogernes egne perspektiver på det spørgsmål.

Bogen er baseret på interviews med pædagoger, som arbejder på forskellige institutionstyper inden for specialområdet. I bogen reflekterer de i tematiske kapitler over:

• Social- og specialpædagogisk faglighed

• Viden og vidensformer

• Faglig motivation og meningsfuldhed

• Samarbejde med andre faggrupper

• Social- og specialpædagogiske metoder

• Synet på brugerne

• Nærhed og distance

• Omsorg, magt og selvbestemmelse.

Hvert kapitel afsluttes med en perspektivering, hvor pædagogernes udsagn udfordres og løftes ind i en bredere pædagogisk og samfundsmæssig sammenhæng. Alle kapitler er desuden forsynet med arbejds- og refleksionsspørgsmål samt forslag til videre læsning.

Bogen gør det muligt at bringe stemmer fra praksis direkte ind i undervisningen og på den måde kvalificere de studerendes analytiske færdigheder og refleksioner over den praksis, de selv skal være en del af. Samtidig fungerer bogen som et pædagogfagligt indspark i debatten rundt om professionen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
224 sider
Udg. dato:
10. aug. 2021

ISBN:
9788750057956
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.42.1