IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
263 , 20 kr.
329 , 00 kr.
Tekster om leg

Tekster om leg

Gennem historien har mange forskellige forestillinger og tanker været med til at skabe og påvirke de ideer, vi har om leg i dag. Med et historisk perspektiv bliver det synligt, at forståelsen af leg er vævet tæt sammen med nogle af de store spørgsmål om menneskelivet. Leg er et forunderligt menneskeligt fænom. Det har gennem århundreder fascineret og forundret teoretikere og filosoffer. Tekster om leg er uddrag af danske og udenlandske tekster om leg og spil og viser, at legen er en aktivitet, der både skal værnes om og gøres plads til, hele livet.

Teksterne indledes af Helle Karoff og Carsten Jessen, der begge har forsket i leg i en årrække. Der er tekstuddrag af Friedrich Schiller, Friedrich Fröbel, Mihail Spariuso, John Dewey, Lev Vygotsky, Johan Huizinga, Gregory Bateson, Roger Caillois, Jean Piaget, Arthur Koestler, Hans-George Gadamer, Clifford Geertz, Csikszentmihalyi, Michael Apter, Flemming Mouritsen, Brian Sutton-Smith og Carsten Jessen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
320 sider
Udg. dato:
28. apr. 2014

ISBN:
9788750043188
Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg;Vibeke Nørgaard
329 , 00 kr.
263 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01