IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Telefonrådgivning

Telefonrådgivning

En grundbog

Hver dag vælger mennesker i svære livssituationer at søge hjælp over telefonen. Det bliver til flere hundrede tusinde rådgivningssamtaler om året alene i civilsamfundets telefonrådgivninger. Dertil kommer den rådgivning, socialrådgivere, socialpædagoger, sygeplejersker, sundhedsplejersker og en lang række andre fagprofessionelle gennemfører telefonisk som en del af deres arbejde. Alligevel er der skrevet forsvindende lidt om denne særlige rådgivningsform i forhold til fysisk rådgivning.

Telefonen som redskab har sine helt egne fordele og muligheder. Samtidig stiller den nogle specifikke krav til rådgiverne. Denne bog giver telefonrådgivere og organisationer, der tilbyder telefonrådgivning, solid indsigt i de tematikker og metoder, man skal kende til for at kunne levere god rådgivning over telefonen.

RådgivningsDanmark og Mødrehjælpen har skrevet bogen ud fra et fælles ønske om at højne kvaliteten og fagligheden i telefonrådgivning. Grundbogen kan oplagt bruges på professionshøjskoler og i efteruddannelse af rådgivere samt på alle arbejdspladser, der tilbyder rådgivning, afklaring og støtte over telefonen.

.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
150 sider
Udg. dato:
30. maj 2022

ISBN:
9788750058960
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

"I betragtning af hvor meget telefoner bliver brugt til rådgivning, er der alligevel skrevet forsvindende lidt om den som metode på dansk. Men med udgivelsen af Telefonrådgivning – En grundbog tager rådgivningsbranchen et vigtigt skridt mod at cementere telefonrådgivning som selvstændig faglig disciplin."

- RådgivningsDanmark

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04