IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
256 , 00 kr.
320 , 00 kr.
Udviklende øjeblikke i socialpædagogisk arbejde

Udviklende øjeblikke i socialpædagogisk arbejde

"Udviklende øjeblikke i socialpædagogisk arbejde" introducerer til udviklende øjeblikke, tilknytningsteori og udviklingspsykologi, som udfoldes og eksemplificeres i 27 stærke og rørende fortællinger fra praksis. 

Tilsammen kommer fortællingerne rundt om udviklingspsykologen Daniel N. Sterns fem relateringsdomæner og giver på den måde en guidet tour igennem Sterns teori, som den tager sig ud fra praktikerens perspektiv. Bogen præsenterer desuden børnebevidning som metode til at fastholde og dokumentere relationen, også efter at arbejdet med et barn eller en ung er ophørt.

"Udviklende øjeblikke i socialpædagogisk arbejde" er oplagt for ansatte på døgninstitutioner, specialefterskoler og særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser (STU’er) samt for familiebehandlere, anbringelses- og adoptionskonsulenter, tværfaglige medarbejdere fra pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR) og kommunale socialrådgivere fra både børne- og familieforvaltninger, handicapforvaltninger og psykiatrien.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
240 sider
Udg. dato:
01. dec. 2023

ISBN:
9788750064688
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
320 , 00 kr.
256 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04