IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Fri af angst

Fri af angst

En forældrehåndbog

Fri af angst er skrevet som en støtte til dig, der har et ængsteligt barn. Den beskriver angstens forskellige udtryk og viser, hvordan du kan hjælpe dit barn fri af en overdreven angst.

Bogen giver en håndsrækning til forældre og andre voksne omkring det ængstelige barn. I let tilgængelig form giver den gode råd i forhold til at forebygge angst og give barnet mere mod.

Forfatterne beskriver de grundlæggende principper for kognitiv adfærdsterapi trin for trin, så forældre, der haret barn i behandling, forstår, hvad barnet skal lære, og kan støtte det i de øvelser, det får med hjem mellem terapisessionerne.

Fri af angst er en håndbog, hvor du kan slå op, hvordan du bedst kan hjælpe, når dit barn arbejder med en bestemt teknik.

Bogens forfattere er psykologer med solid teoretisk og praktisk erfaring med behandling af børn i Center for Angst ved Københavns Universitet.

Læs mere >

< Læs mindre

  Fri af angst – en forældrehåndbog kan varmt anbefales til alle i målgruppen og til alle andre, der har interesse i at vide lidt mere om principperne bag kognitiv adfærdsterapi i behandlingen af børn med angst.
  På lager
  172 sider
  Udg. dato:
  23. okt. 2017

  ISBN:
  9788750051626
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   En velkommen bog baseret på evidensbaseret forskning og forfatternes erfaring for det, der virker. Den har gode råd til at støtte ængstelige og angste børn til mere selvstændighed i svære situationer, og ikke mindst gode råd til forældrene om, hvordan de selv kan ændre deres adfærd i samtaler og handlinger i forhold til barnet, hvad enten det er i terapi eller ej
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    Fri af angst – en forældrehåndbog kan varmt anbefales til alle i målgruppen og til alle andre, der har interesse i at vide lidt mere om principperne bag kognitiv adfærdsterapi i behandlingen af børn med angst. Den lever til fulde op til sit eget mål og leverer dermed en rigtig god håndbog til forældre med børn med angst.
    Feltgruppe