IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
192 , 00 kr.
240 , 00 kr.
Ejerskab og strategi, i-bog

Ejerskab og strategi, i-bog

DET AKTIVE EJERSKAB ER EN KATALYSATOR FOR FREMTIDIG SUCCES.

Virksomhedsejere og topledelser bliver i stigende grad mødt med krav og forandringer, der kræver, at de sætter en tydelig, strategisk retning. Udfordringen er, at strategien mange steder ikke har en tydelig kobling til ejerskabet – for der mangler en forståelse af de forskellige niveauer i strategiarbejdet. 

Denne bog skaber forståelse for sammenhængen mellem ejerskab og strategi i en dansk kontekst. Forfatterne introducerer begrebet ejerstrategi som et afgørende redskab til at sikre, at ejerne arbejder aktivt for  virksomhedens retning gennem ejerskabet. 

I bogen deler en række førende danske topledere ud af deres perspektiver på  succesfuldt strategiarbejde. Fælles for deres virksomheder er, at de har skabt  ekstraordinære resultater for samfund, ejere, kunder og medarbejdere med  ejerskabet som udgangspunkt. 

EJERSKAB OG STRATEGI er skrevet til alle med en generel interesse i  strategi, men henvender sig især til strategipraktikere – der arbejder tæt på  topledelser eller selv er topledere – og studerende, der teoretisk skal klædes  på til strategiarbejdet.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
212 sider
Udg. dato:
01. jan. 0001

ISBN:
9788750064190
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
240 , 00 kr.
192 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10