IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Fra enevælde til folkestyre

Fra enevælde til folkestyre

Hvornår blev Danmark reelt et demokrati, og hvordan? Tim Knudsen viser i denne bog, at det næppe var med Grundloven af 1849. Først i 1915 kan man hævde, at demokratiet - også kaldet folkestyret - stort set var færdigudviklet i Danmark, men ikke før omkring 1945 var tilslutningen til parlamentarisk demokrati på det nærmeste fuldstændig. Indtil da var dele af samfundets elite meget skeptiske over for folkestyret.

Læs mere >

< Læs mindre

  "For dem, der ikke kender historien, er det en god introduktion, og for dem, der har hørt den før, er der gode detaljer, nye vinkler og intelligente formuleringer. Det ser så let ud, men prøv lige at gøre ham kunsten efter.
  Politiken
  På lager
  224 sider
  Udg. dato:
  17. okt. 2007

  ISBN:
  9788750038900
  Fag: Samfund Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "For dem, der ikke kender historien, er det en god introduktion, og for dem, der har hørt den før, er der gode detaljer, nye vinkler og intelligente formuleringer. Det ser så let ud, men prøv lige at gøre ham kunsten efter. Denne sjældne kombination af dybde og lettilgængelighed stammer fra et virke på et endnu eksisterende universitet, hvor forskningens flyvske frihed møder undervisningens eksamensbundne virkelighed."
   Politiken
   Feltgruppe