IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Hvad er videnskabsteori

Hvad er videnskabsteori

Hvad er videnskabsteori? er en grundbog i almen videnskabsteori. Bogen giver en indføring i videnskabsteori for alle fag og hovedområder. Den tager udgangspunkt i nutidens stadig mere brogede videnskabelige landskab og fokuserer på, hvordan videnskab faktisk praktiseres.

Hvad er videnskabsteori? er en introduktion til:

 • forskellige videnskabsgrene og forskningstyper
 • videnskabens empiri og teori
 • almene og specielle videnskabelige metoder.

Denne udgave af Hvad er videnskabsteori? sætter med et helt nyt kapitel yderligere fokus på den tværfaglighed og innovation, der fylder mere og mere i uddannelserne og professionerne. Desuden går den i dybden med de forskellige former, som forskningen praktiseres i.

Læs mere >

< Læs mindre

  Harnow Klausen formår at formidle grundlæggende men komplekst stof til læserne, så det bliver både oplysende og læsevenligt.
  Lektørudtalelse
  På lager
  288 sider
  Udg. dato:
  04. jan. 2016

  ISBN:
  9788750045687
  Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Harnow Klausen formår at formidle grundlæggende men komplekst stof til læserne, så det bliver både oplysende og læsevenligt. Videnskaben er i kontinuerlig udvikling, og bogen skaber et overblik og sætter de forskellige videnskabsteorier ind i en større sammenhæng samt i relation til den virkelige verden. Absolut anbefalelsesværdig læsning til de videregående uddannelser.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe