IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Mindfulness arbejdsbog

Mindfulness arbejdsbog

Et 8-ugers forløb i udvikling af bevidst nærvær
Mindfulness – bevidst nærvær – er en enkel og effektiv måde at blive opmærksom på sine mest vanskelige følelser og livserfaringer.

Forestil dig et 8-ugers forløb, der kan hjælpe dig til en gang for alle at bryde negative tankemønstre som for eksempel stress, angst og modløshed, så du kan møde livets udfordringer med større overskud. Det kan gøres ganske enkelt ved at lære nye måder at forholde dig til dine egne tanker og følelser.

Denne arbejdsbog guider dig skridt for skridt igennem et nøje tilrettelagt program med øvelser og refleksionsspørgsmål. Den giver dig redskaber til at fastholde processen og er krydret med kommentarer og input fra andre, der har gode erfaringer med forløbet.

Bogen er skrevet af tre af verdens førende kapaciteter på området, som har udviklet og arbejdet med metoden gennem mange år.

Bogens guidede meditationer findes som MP3-lydfiler på den medfølgende cd og på bogens hjemmeside. Bemærk, at den ikke kan afspilles i en almindelig cd-afspiller, men kræver en afspiller, der kan aflæse MP3-filer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
272 sider
Udg. dato:
09. jun. 2019

ISBN:
9788711344323
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
399 , 00 kr.
319 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04