IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
215 , 96 kr.
269 , 95 kr.
Pædagogen som forandringsagent

Pædagogen som forandringsagent

Samskabelse og forandring i pædagogisk praksis

Gode samskabelses- og forandringsprocesser udløser store potentialer hos den enkelte pædagog, i det faglige fællesskab med kolleger og deltagere.

Pædagogen som forandringsagent giver dig de bedste bud på, hvordan pædagoger bruger samskabelse til at skabe positive forandringer i hverdagens praksis. Du får også bud på, hvordan du konkret kan arbejde med samskabelse og forandring, uanset om det for eksempel er i børnehave, i SFO eller på et bosted for voksne.

Forfatterne introducerer dig til den tilgang, der ligger bag. De belyser samskabelse og forandring ud fra forskellige perspektiver og konkrete praksisnære projekter.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
200 sider
Udg. dato:
28. jun. 2021

ISBN:
9788750057895
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
269 , 95 kr.
215 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor her.
v2.37.2