IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Samarbejdets hemmelighed

Samarbejdets hemmelighed

Tobias går i 3. klasse og har det så svært med lektier, at det kalder på et stærkere samarbejde mellem lærere og pædagoger, og mellem skole og hjem. Parterne viser sig imidlertid at se ganske forskelligt på Tobias’ situation. Begivenhederne spidser til, og der opstår en række dilemmaer og konflikter, som parterne er nødt til at håndtere.

SAMARBEJDETS HEMMELIGHED bruger denne hverdagssituation som afsæt for en undersøgelse af:

  • hvordan samarbejde viser sig i vores hverdagsliv og arbejdsliv
  • hvad samarbejde er i et teoretisk perspektiv
  • hvorfor samarbejde tit viser sig sværere end som så
  • hvordan vi kan fremme et mere frugtbart samarbejde.

Bogen kan læses af alle, som ønsker at blive klogere på samarbejdets mekanismer og derved blive en bedre samarbejdspartner. Bogen kan både anvendes som afsæt for et undervisningsforløb på en uddannelse og i udviklingsforløb på en arbejdsplads.

SAMARBEJDETS HEMMELIGHED giver læseren mulighed for at tænke med og kvalificere sit eget samarbejdsberedskab i takt med, at læsningen af bogen skrider frem.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
160 sider
Udg. dato:
23. mar. 2023

ISBN:
9788750063292
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04