IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Sorgterapi

Sorgterapi

Evidens og metoder i praksis

I sorgterapi leder vi ikke efter en vej ud,
men efter en vej ind.
Ind til kontakten med sorgen.
Det er i kontakten med sorgen,
at helingen befinder sig.

Sorgterapi skal ikke fjerne al sorg. Terapeuten skal snarere hjælpe mennesket til at møde sin sorg, så den bliver en livskraft. Den gode terapeut skal kunne følge den sørgendes smertefulde følelser og samtidig udfordre den sørgendes forståelse af dem.

Denne bog sætter rammerne for en moderne sorgterapi med en gennemgang af, hvad sorg og sorgterapi er, samt konkrete evidensbaserede metoder til arbejdet med forskellige aspekter af sorgen:

 • Tabet og relationen til den mistede
 • Støtte fra andre
 • Genoplevelse, undgåelse, skyld og eksponering
 • Savn og længsel
 • At bære sorgens smerte
 • Minder og kærligt eftermæle
 • Mål for det nye liv
 • Sorg som læring

Bogen tilbyder en overordnet struktur for terapeutiske forløb, men med mulighed for tilpasning og inspiration til læserens egne metoder og erfaringer.

Læs mere >

< Læs mindre

  Guldin er psykolog og har i mange år arbejdet klinisk med mennesker med tab og sorg samt forsket i sorg, og hun beskriver det følsomme felt på en fantastisk måde.
  Sygeplejersken
  På lager
  240 sider
  Udg. dato:
  29. jun. 2018

  ISBN:
  9788750045731
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  349 , 95 kr.
  279 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Guldin er psykolog og har i mange år arbejdet klinisk med mennesker med tab og sorg samt forsket i sorg, og hun beskriver det følsomme felt på en fantastisk måde.
   Sygeplejersken
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.57.01