IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Sunde børns problemer

Sunde børns problemer

Sådan hjælper du dit barn i hverdagen

Emma på tre år afviste sin mor og ville kun have hjælp af sin far. Sammy på 14 år passede ikke skolen. Begge børns forældre fik i løbet af seks-ti samtaler med en psykolog en forståelse af deres børn og erfaring med nogle metoder, der gjorde dem i stand til at løse problemerne.

Inden forældre søger hjælp, har de ofte gjort mange forsøg på selv at løse problemet. Og når de søger hjælp, er de ofte frustrerede og føler sig afmægtige – ønsket om en positiv forandring er stort.

Sunde børns problemer handler om, hvordan forældre med passende vejledning selv kan hjælpe deres barn med afgrænsede problemer, og hvordan daginstitutionen og skolen kan medvirke.

Bogen henvender sig til forældre og alle andre med interesse for børns udvikling: pædagoger, lærere, sundhedsplejersker, børnepsykiatere, psykologer, studerende og bedsteforældre.

Sunde børns problemer udkom første gang i 2009. Denne nye udgave indeholder mange flere varianter af metoderne spejling og jeg-støtte samt et nyt kapitel om diagnoser. 

Lars Rasborg har udgivet Miljøterapi med børn og unge (3. udg., 2016) og Miljøterapi i gruppe og organisation, der begge er udkommet på Akademisk Forlag. Desuden har han udgivet hæftet Spejling og jeg-støtte. Metodeoversigt, som knytter sig tæt til hans bøger. Klik her for yderligere oplysninger.

 

Vil du vide mere om Spejling og jeg-støtte er der mulighed for at komme til oplæg med Lars Rasborg i Bøger & Kuriosa på Østerbro i København. Du kan læse mere og finde billetter her

https://billetto.dk/da/e/sunde-borns-problemer-redskaber-til-konflikthandtering-billetter-303759

 

Læs mere >

< Læs mindre

  'For det er her, bogens væsentlige bidrag er, det er en hjælp til at sætte sig ind i sit barns livsverden, sit barns måde at opleve og se verden på.
  På lager
  160 sider
  Udg. dato:
  15. jun. 2018

  ISBN:
  9788750051237
  Fag: Psykologi Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   'Her er ingen løftede pegefingre eller unødig problematisering men et fint blik for de udfordringer, som helt almindelige børn, deres forældre og pædagoger kan møde i løbet af barnets opvækst.'
   BØRN's hverdag
   Feltgruppe
    'For det er her, bogens væsentlige bidrag er, det er en hjælp til at sætte sig ind i sit barns livsverden, sit barns måde at opleve og se verden på. På den måde er bogen et kærkomment bidrag som en modsætning til en behavioristisk orienteret diskurs om opdragelse, rammer, grænser og konsekvenser.'  
    Feltgruppe

     
     
     
     
     
     

     

    Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

     

     

    v2.57.04