IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Vejledning i matematik

Vejledning i matematik

Vejledning i matematik er en håndsrækning til vejledere i, hvordan man kan støtte kollegaer i at udvikle og kvalificere deres undervisning i matematik.

Bogen er en teoretisk tilgang til selve vejledningen og et opslagsværk for vejleder og den vejledte i den daglige praksis. Den er således tænkt som en støtte til både vejlederen og den vejledte kollega.

Den form for vejledning, der præsenteres i bogen, karakteriseres ved, at den er frivillig, kollegaerne tilhører samme faggruppe og står på lige fod. Det er den enkelte lærers begrundelser for tilrettelæggelsen af sin undervisning og de handlinger disse begrundelser medfører, der er i fokus.

Ud over bogen består materialet af kopisider som findes på www.akademisk.dk

Materialet er også velegnet til lærerstuderende, som bl.a. kan bruge bogen i forbindelse med planlægning af praktikforløb.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
110 sider
Udg. dato:
15. jul. 2017

ISBN:
9788750051633
Fag: Matematik Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms