IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Autismevenlige samtaler

Autismevenlige samtaler

AUTISMEVENLIGE SAMTALER er en guide til professionelle, der arbejder med autisme. Det kan være vanskeligt at tale med et menneske med autisme, som typisk har en anden måde at  kommunikere på. Risikoen for misforståelser og sansemæssig  overbelastning er stor. 

Forfatteren beskriver, hvordan man møder sin samtalepartner og skaber bedre trivsel. I bogens tre dele guider hun den professionelle til at forbedre, gennemføre og evaluere samtalen. 

• Del 1: Den gode samtale – mellem samfund og mennesker beskriver et nyt ressourcesyn, der bedre kan adressere en række aktuelle samfundsrelaterede udfordringer særligt i skole- og uddannelsessystemet, men også i social- og sundhedssystemet. 
• Del 2: Kliniske problemstillinger i arbejdet med autisme beskriver en række vanskeligheder som stress, aggressiv adfærd, overgreb og selvskade i kombination med autisme. Gennem ni cases anvises praktiske metoder til at afdække og håndtere vanskelighederne. 
• Del 3: Autismevenlige samtaler i praksis – tips og tricks tager læseren med ind i samtalerummet og beskriver den autismevenlige samtale helt praksisnært. 

Bogen henvender sig til studerende i psykologi, pædagogik og medicin samt til professionelle, der arbejder med personer med autisme.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
196 sider
Udg. dato:
08. mar. 2023

ISBN:
9788750063018
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01