IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
256 , 00 kr.
320 , 00 kr.
Autonomi, kompetence, samhørighed

Autonomi, kompetence, samhørighed

Trivsel og udvikling i pædagogiske kontekster

Forskning gennem de sidste 50 år har vist, hvad vi mennesker behøver for at trives og udvikle os positivt. Uanset køn, alder og etnicitet har vi alle brug for at få opfyldt tre grundlæggende behov for at opleve autonomi, kompetence og samhørighed. 

Viden om de tre psykologiske behov er afgørende for pædagogisk personale i både daginstitutioner, skoler og gymnasier og for ledere. 

Bogen giver dig…

  • En forståelse af bagvedliggende grunde til børn og unges adfærd, hvilket styrker muligheden for positiv relationsdannelse.
  • Praktiske og overskuelige idéer til, hvordan du pædagogisk og didaktisk kan bidrage positivt til de børn og unges liv.
  • Et fagsprog om mange af de behovsstøttende handlinger, som du og dine kollegaer allerede udfører hver eneste dag. 

Bogen er skrevet af både forskere og praktikere og er redigeret af Louise Klinge. De psykologiske behov har været en integreret del af Louises arbejde med skoleudvikling de sidste 10 år - både for praktikere, ledere og politisk niveau.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
290 sider
Udg. dato:
22. jun. 2023

ISBN:
9788750063025
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
320 , 00 kr.
256 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10