IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
I morgen var jeg altid en løve

I morgen var jeg altid en løve

I 10 år var Arnhild Lauveng indlagt som skizofren på forskellige psykiatiske afdelinger. Hun var psykotisk og selvdestruktiv, men overvandt sygdommen og kan i dag udtale sig som både fagperson og tidligere patient.

Med en helt særlig kompination af indsigtsfuld tilbageblik og humor tager Arnhild Lauveng os med ind i en verden af stemmer og hallucinationer. HUn viser os, hvordan vrangforestilinger og symptomer har deres egen logik og mening.

Hendes kamp for at blive rask, hjulpet af sundhedsvæsnet og en mor, der nægtede at opgive håbet, er stærk læsning om en sejr, de færreste tror mulig.

Læs mere >

< Læs mindre

  ”… en enestående bog. Om håb og identitet. Og det er også en dannelseshistorie – en historie om, hvordan et menneske bliver til. Da sygdommen begynder, går Arnhild i stykker. Hun spaltes, men hun bliver hel igen.
  Kristeligt Dagblad
  På lager
  160 sider
  Udg. dato:
  26. aug. 2008

  ISBN:
  9788750039877
  Fag: Psykologi Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  269 , 00 kr.
  215 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Hendes sprogtone og brug af billeder er eminent, og det er ikke mærkeligt, at hendes bog er blevet oversat til en lang række sprog og har skabt debat i Norge.”
   Politiken
   Feltgruppe
    ”… en enestående bog. Om håb og identitet. Og det er også en dannelseshistorie – en historie om, hvordan et menneske bliver til. Da sygdommen begynder, går Arnhild i stykker. Hun spaltes, men hun bliver hel igen. At hun i tilgift beretter med både humor og selvironi – det gør blot bogen ekstra læseværdig.”
    Kristeligt Dagblad
    Feltgruppe