IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Kierkegaard og kærlighedens skikkelser

Kierkegaard og kærlighedens skikkelser

Kierkegaard var lidenskabeligt optaget af kærligheden hele sit liv og bogen er en bred introduktion til hans kærlighedsbegreb.

Det er en grundtanke for Kierkegaard, at der kun er én slags kærlighed, men denne ene kærlighed antager forskellige skikkelser alt efter måderne, vi elsker på. Pia Søltoft beskriver i en lettilgængelig form de forskellige skikkelser, kærligheden antager, i f.eks. forelskelsen, ægteskabet, venskabet og forældreskabet.

Bogen giver desuden et kort rids over kærlighedstankens udvikling i vestlig filosofi og belyser den indflydelse, romantikken haft på vores syn på kærligheden og ”den eneste ene”.

Læs mere >

< Læs mindre

SØLTOFTS BOG ER baseret på mange års forskning, men den er skrevet i et så klart formidlet og læsevenligt sprog, at enhver kan være med. Nænsomt fører hun læseren rundt i Kierkegaards enorme forfatterskab, og bogen får dermed nærmest karakter af at være en komplet introduktion.
Politiken
På lager
320 sider
Udg. dato:
22. okt. 2014

ISBN:
9788750044147
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
SØLTOFTS BOG ER baseret på mange års forskning, men den er skrevet i et så klart formidlet og læsevenligt sprog, at enhver kan være med. Nænsomt fører hun læseren rundt i Kierkegaards enorme forfatterskab, og bogen får dermed nærmest karakter af at være en komplet introduktion. Den skal hermed være anbefalet alle, som ønsker at blive klogere på Kierkegaard, på kærligheden og på sig selv.
Politiken
Feltgruppe
  Pia Søltoft præsenterer en Søren Kierkegaard, der som få forstår sig på kærligheden og kan lære os, hvordan vi elsker. Men tilbage står, at Pia Søltoft på fin og følsom vis præsenterer os for en Kierkegaard, der kan berige sin læser ved at lede til de klogeste overvejelser angående kærlighedens skikkelser i vore liv. For selv når Søren Kierkegaard er blid, er han skarp.
  Weekendavisen
  Feltgruppe
   Pia Søltoft præsenterer Søren Kierkegaards menneskekundskab med stort overblik og pædagogisk tæft I sin nye, kompetente og velfortalte kortlægning af Kierkegaards betragtninger over kærligheden, kalder teologen Pia Søltoft ham i stedet en " erotisk betragter", og det virker mere rimeligt; " erotisk", ikke forstået seksuelt, men som en lidenskabelig, kærlig betragter, der ikke vil dømme og docere, men opbygge og vække sine læsere til selvvirksomhed, som ikke vil arrestere dem, men sætte dem fri.
   Kristeligt Dagblad
   Feltgruppe