IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Praktisk filosofi med børn

Praktisk filosofi med børn

”Filosofien er væsentlig, fordi den minder os om, hvor vigtigt det er, at vi tænker os grundigt om, og den giver os redskaber til at gøre det.”

Praktisk filosofi handler dybest set om at blive god til at leve et liv, som vi ikke senere fortryder. Evnen til at blive vores viden om os selv, hinanden og vores omverden kritisk bevidst er måske noget af det vigtigste, vi kan give børn med på deres vej i livet. Det kræver nysgerrige voksne, der tager børnene alvorligt og inviterer dem til at undersøge livets store og små spørgsmål på deres præmisser.

Bogen fortæller om baggrunden for praktisk filosofi og viser gennem konkrete eksempler og anvisninger, hvordan læreren eller pædagogen kan bruge praktisk filosofi i sit arbejde.

Praktisk filosofi med børn henvender sig til nuværende og kommende lærere og pædagoger, der arbejder med børn og unge – samt alle voksne, der gerne vil lære at samtale mere filosofisk med børn.

Læs mere >

< Læs mindre

  Synes du, at det er spændende med de krøllede tanker, børn ofte udtrykker? Så er "Praktisk filosofi med børn" bestemt en bog for dig.
  På lager
  136 sider
  Udg. dato:
  02. mar. 2018

  ISBN:
  9788750052357
  Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg;Vibeke Nørgaard;Signe Hastrup
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Jeg tror aldrig at jeg har kaldt en bog "lækker". Det er denne bog. Den typografiske opsætning og emneinddelingen i bogen gør, at man føler sig inddraget og bogen kommer til at virke vedkommende. Og ikke at forglemme bogens faglige indhold. Her er en forfatter der ved hvad han skriver om både i teorien og i praksis. Man kommer i den grad til at reflektere over sin lærerrolle. Bogen giver inspiration i hverdagen og en anden måde at snakke med og til eleverne.
   AKT-bladet
   Feltgruppe
    Synes du, at det er spændende med de krøllede tanker, børn ofte udtrykker? Så er "Praktisk filosofi med børn" bestemt en bog for dig. Hele vejen igennem tages man trygt i hånden, og bogen giver en god grobund og mange konkrete eksempler og bud på spørgsmål til at starte filosofiske samtaler op i ens egne klasser. Jeg er fan!
    Feltgruppe

     
     
     
     
     
     

     

    Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

     

     

    v2.57.04