IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Særligt sensitiv eller særligt udfordret?

Særligt sensitiv eller særligt udfordret?

En guide til professionelle

Denne bog går kritisk, men konstruktivt til begrebet særlig sensitivitet. Bogen giver psykologer, pædagoger, lærere og andre praktikere den fornødne faglige viden til at forholde sig professionelt til særligt sensitive børn. Gennem konkrete cases viser den, hvordan særlig sensitivitet til forveksling kan ligne psykiatriske diagnoser som angst, ADHD og autisme.

Som alternativ præsenterer forfatterne en forståelse af børns psykiske sårbarhed, der gør det muligt at støtte barnet i en sund udvikling, hvor det  overkommer sine udfordringer. Det sker blandt andet gennem teorier om temperament, forældresensitivitet, mentalisering og selvkontrol.

Med afsæt i et populært begreb og en højaktuel problemstilling giver forfatterne desuden en let tilgængelig indføring i krav til pålidelig forskning og metode. Bogen er derfor også oplagt som case på pædagogiske og psykologiske uddannelser.

Læs mere >

< Læs mindre

  Spændende, forfriskende bog med stor relevans for alle lærere.
  På lager
  232 sider
  Udg. dato:
  23. maj 2016

  ISBN:
  9788750046202
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  249 , 00 kr.
  199 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  En bog med kvalitet og kritisk tilgang. Tak for det, det er noget, som har manglet blandt mange bøger om børn som kan være særligt sensitive eller særlig udfordret.
  Jagoo
  Feltgruppe
   Spændende, forfriskende bog med stor relevans for alle lærere.
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.57.01