IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
175 , 96 kr.
219 , 95 kr.
Sprog og Lyd, i-bog

Sprog og Lyd, i-bog

Sprog & lyd er på en gang en systematisk beskrivelse af moderne dansk rigssprogsudtale og en elementær indføring i fonetik.

Herudover rummer bogen kapitler om sociale udtaleforskelle, om udtalerigtighed og om forholdet mellem skrift og tale.

Bogen er først og fremmest udarbejdet til den elementære undervisning i dansk fonetik på seminarier, universiteter og lærerhøjskoler..Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
168 sider
Udg. dato:
03. feb. 2021

ISBN:
9788750058809
Fag: Dansk Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
219 , 95 kr.
175 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 
Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor her.
v2.31.2