IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Arbejdslivets svære følelser

Arbejdslivets svære følelser

Om håndtering af stærke kræfter i organisationer, der arbejder med mennesker

Svære følelser i organisationer bliver ofte vakt, når vi allermindst har brug for det, ligesom de typisk udtrykkes alt for sent. Mange organisationer og grupper er derfor præget af et følelsesmæssigt rod.

Arbejdslivets svære følelser klæder alle, også ledere, på til at rydde op i organisationens følelsesliv. For jo bedre vi forstår de svære følelser, jo lettere kan vi navigere i dem. Viden om, hvordan vi håndterer følelsernes stærke dynamikker, er med til at sikre, at vi bliver bedre til at passe på os selv og hinanden i arbejdet – særligt når arbejdstempoet er højt, og udfordringerne tårner sig op.

Arbejdslivets svære følelser er et opslagsværk, et problemkatalog og en redskabskasse, der kan tages frem, når arbejdets følelser bliver for voldsomme, eller dagligdagen kræver et blik udefra. Bogen tager udgangspunkt i konkrete sager fra social- og sundhedssektoren og viser, hvordan svære følelser ophæves, når først vi er i stand til at forstå dem, tale om dem og håndtere dem rettidigt og professionelt.

Arbejdslivets svære følelser henvender sig til medarbejdere og ledere i organisationer, hvor arbejdet med andre mennesker er en integreret del af hverdagen, til studerende på professionsuddannelser og til borgere og pårørende, som er afhængige af fagprofessionelles hjælp. Bogens fokus er social- og sundhedssektoren, men den kan sagtens bruges i andre fagområder og organisationer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
220 sider
Udg. dato:
22. sep. 2022

ISBN:
9788750059608
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01