IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Barnet i centrum

Barnet i centrum

Pædagogik og relationer i vuggestue og dagpleje

Barnet lærer allermest i perioden 0-3 år.

Der er derfor lidt af et paradoks, at der er så relativt begrænset forskning på dette område. Forfatterne bag bogen har gennemført et toårigt forskningsprojekt med knap 300 deltagende pædagoger, dagplejere, ledere og pædagogiske konsulenter fra 18 danske kommuner. 

’Barnet i Centrum’ formidler viden om aktuelle teorier, empirisk forskning og konkrete erfaringer relateret til didaktik, pædagogik og læring på 0-3 års området. Bogen giver inspiration til, hvordan fremtidens praksis bliver for vuggestuer og dagplejere i Danmark.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
216 sider
Udg. dato:
03. feb. 2016

ISBN:
9788750045052
Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    'Bogen er et godt eksempel på, hvad der kan komme ud af forskning, når praktikere og forskere sammen og ligestillet er nysgerrige på praksis. Man kan læse af de mange praksisfortællinger, at de medvirkende praktikere selv har fået ny læring og udvikling i dette projekt. Resultater og pointer er nemme at læse og overførbare. Samtidig bidrager den nye viden til at pædagogik for de allermindste med rette kan komme til at stå stærkere, blandt andet fordi det bliver skrevet frem, at det kræver både faglig viden men også en helt særlig relations- og omsorgskompetence at arbejde med denne målgruppe.'
    * Individuelle anmeldere
    Feltgruppe