IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Barnet i centrum

Barnet i centrum

Pædagogik og relationer i vuggestue og dagpleje

Barnet lærer allermest i perioden 0-3 år.

Der er derfor lidt af et paradoks, at der er så relativt begrænset forskning på dette område. Forfatterne bag bogen har gennemført et toårigt forskningsprojekt med knap 300 deltagende pædagoger, dagplejere, ledere og pædagogiske konsulenter fra 18 danske kommuner. 

’Barnet i Centrum’ formidler viden om aktuelle teorier, empirisk forskning og konkrete erfaringer relateret til didaktik, pædagogik og læring på 0-3 års området. Bogen giver inspiration til, hvordan fremtidens praksis bliver for vuggestuer og dagplejere i Danmark.

Læs mere >

< Læs mindre

  'Bogen er et godt eksempel på, hvad der kan komme ud af forskning, når praktikere og forskere sammen og ligestillet er nysgerrige på praksis. Man kan læse af de mange praksisfortællinger, at de medvirkende praktikere selv har fået ny læring og udvikling i dette projekt.
  * Individuelle anmeldere
  På lager
  216 sider
  Udg. dato:
  03. feb. 2016

  ISBN:
  9788750045052
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   'Bogen er et godt eksempel på, hvad der kan komme ud af forskning, når praktikere og forskere sammen og ligestillet er nysgerrige på praksis. Man kan læse af de mange praksisfortællinger, at de medvirkende praktikere selv har fået ny læring og udvikling i dette projekt. Resultater og pointer er nemme at læse og overførbare. Samtidig bidrager den nye viden til at pædagogik for de allermindste med rette kan komme til at stå stærkere, blandt andet fordi det bliver skrevet frem, at det kræver både faglig viden men også en helt særlig relations- og omsorgskompetence at arbejde med denne målgruppe.'
   * Individuelle anmeldere
   Feltgruppe