IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
263 , 20 kr.
329 , 00 kr.
Den meningsfulde virksomhed

Den meningsfulde virksomhed

Nye perspektiver på kommunikation og branding

"Ingen gider at blive mødt af systemer. Vi vil mødes af mennesker, venlighed, service og løsninger. En meningsfuld virksomhed viser vejen uden om systemerne."

Mening er blevet den linse, vi betragter organisationers og menneskers identitet, beslutninger, handlinger og kommunikation igennem. Der skal være mening med verden, med livet, med galskaben. Den meningsfulde virksomhed tegner de muligheder og udfordringer, der opstår, når virksomheder skal arbejde
meningsfuldt med kommunikation og branding.

Bogen stiller skarpt på:

  • Hvordan formulerer man et meningsfuldt formål for en virksomhed?
  • Hvordan skaber man meningsfulde fortællinger?
  • Hvad er en meningsfuld strategi, og hvordan bidrager relationer og dialog til at udvikle og eksekvere den?
  • Hvordan skaber man fremskridt, der giver mening for virksomhedens interessenter?

Den meningsfulde virksomhed præsenterer værktøjer og metoder til at arbejde med meningsskabelse og meningsfuldhed i organisationer. Bogen giver overblik over aktuelle tendenser og guidelines til, hvordan du kan bruge dem i praksis – og den er desuden rig på cases og eksempler, der viser, hvordan du anvender nye kommunikationsformer.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
304 sider
Udg. dato:
09. nov. 2021

ISBN:
9788750059332
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
329 , 00 kr.
263 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01