IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
192 , 00 kr.
240 , 00 kr.
Empowerment, i-bog

Empowerment, i-bog

Frisæt organisationen og styrk arbejdsglæde, innovation og effektivitet

Mange organisationer har indset, at de kan høste store gevinster ved at overdrage endnu flere beføjelser og mere ansvar til den enkelte medarbejder. Og de har empirien på deres side. Talrige forskningsresultater viser nemlig, at empowerment kan understøtte alt fra højere motivation og trivsel over lavere sygefravær til langt mere effektive arbejdsgange. Hvilke organisationer vil ikke gerne 
opnå det? 

Bogen forklarer teorien bag empowerment, og hvad man som leder skal overveje, inden man sætter medarbejderne fri. Du får også en konkret plan for, hvordan din organisation kan gribe processen an i praksis, så I opnår succes med transformationen. Og undervejs i bogen deler en lang række virksomheder, der allerede arbejder med empowerment, inspirerende erfaringer og værdifulde råd.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
160 sider
Udg. dato:
18. aug. 2023

ISBN:
9788750064749
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
240 , 00 kr.
192 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens kræver UNI login og henvender sig til skoler, der ønsker at købe licenser til studerende. Læg det antal licenser i kurv, som du ønsker. 1 licens pr studerende.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01