IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
223 , 96 kr.
279 , 95 kr.
Grundsten til en ordblindevenlig skole, i-bog

Grundsten til en ordblindevenlig skole, i-bog

I alle danske skoleklasser sidder der i snit mindst ét barn, som risikerer at opleve alvorlige læsenederlag på grund af ordblindhed.

Skolens opgave er at møde disse børn med en struktur og pædagogik, der giver dem mulighed for en optimal udvikling på lige fod med alle andre børn.

Grundsten til en ordblindevenlig skole giver en bred introduktion til begrebet ordblindhed, og hvordan vi møder det i skolen. Den fungerer desuden som opslagsbog med svar på specifikke spørgsmål og praktiske udfordringer i hverdagen.

Bogen gennemgår overskueligt og systematisk alle de grundlæggende forhold, skolen skal have styr på for at blive ordblindevenlig, herunder:

  • Hvad er ordblindhed – og hvad er det ikke?
  • Tegn på og test af ordblindhed
  • Ordblindhed og andre sproglige vanskeligheder
  • Ordblindhed og andre indlæringsvanskeligheder
  • Elevplaner og individuelle handleplaner
  • Tilrettelæggelse af ordblindevenlig undervisning
  • Nationale test og afgangsprøver
  • Skole-hjem-samarbejde

Bogen henvender sig til skolens lærere, ledelse og specialfunktioner, til skoleforvaltning samt til lærer- og pædagogstuderende.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
224 sider
Udg. dato:
18. aug. 2021

ISBN:
9788750059738
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
279 , 95 kr.
223 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.42.1