IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Udviklende øjeblikke

Udviklende øjeblikke

Tilknytning og udvikling i pædagogisk arbejde

"Skab udviklende øjeblikke for dig selv ved at læse bogen." ***** Danske kommuner

"En af de bedste bøger om udviklingspsykologi i pædagogisk arbejde. Konkret, velskrevet og praktisk indblik i, hvordan pædagogen skaber udviklende øjeblikke med børn." Folkeskolen

En hverdag med mange udviklende øjeblikke understøtter og stimulerer en tryg tilknytning og god udvikling hos alle børn. Samtidig kan udviklende øjeblikke bruges som pædagogisk indsats i forhold til børn i udviklingsvanskeligheder.

Rikke Yde Tordrup gennemgår de tegn, der kan være på, at et barn er i udviklingsvanskeligheder, og fortæller, hvordan man systematisk og målrettet kan støtte barnet. Som afsæt for bogen gennemgår hun indledningsvis tilknytningsteorien, udviklingspsykologien og den nyeste udviklingsvidenskab på en enkel og tilgængelig måde.

I denne anden udgave af bogen er der blevet føjet et kritisk kapitel til om truslerne mod de udviklende øjeblikke – normeringer og læreplaner, digitalisering, travlhed. Den er desuden blevet udstyret med samtalekort, som kan bruges til samtaler med forældre og til faglige diskussioner på personalemøder og i studiekredsen.

Læs mere >

< Læs mindre

"Skab udviklende øjeblikke for dig selv ved at læse bogen*
Danske kommuner
På lager
256 sider
Udg. dato:
07. maj 2019

ISBN:
9788750053132
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"Jeg ville ønske, jeg havde haft Udviklende øjeblikke, da jeg i sin tid arbejdede i vuggestue som nyuddannet pædagog. Det er sjældent, at vuggestuealderen får så meget plads, og det sker ikke på bekostning af børnehaver og indskoling, som er det aldersspænd, bogen har."
Feltgruppe
"Skab udviklende øjeblikke for dig selv ved at læse bogen*
Danske kommuner
Feltgruppe
    Let at læse og forstå og samtidig spækket med relevante pædagogiske værktøjer.
    Lektørudtalelse
    Feltgruppe