IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
560 , 00 kr.
700 , 00 kr.
Elinstallation Ståbi

Elinstallation Ståbi

Elinstallation Ståbi er først og fremmest et opslagsværk og en håndbog for den praktiske tekniker, som beskæftiger sig med bygningers elinstallationer, i alle typer af bygninger. Ståbien indeholder nærmest alle generelle oplysninger, der skal bruges ved projektering og dimensionering af elinstallationer.

Opslagsværket er dermed designet til at være en let og hurtig hjælp til det daglige arbejde med de mange facetter inden for elinstallationer. 

Forfatterholdet består af eksperter fra industrien, konsulenter og rådgivere fra installationsbranchen samt undervisere fra elinstallatør- og maskinmesteruddannelser. Der er også repræsentanter fra flere standardiseringsudvalg, hvilket sikrer at stoffet er helt opdateret i forhold til lovgivning og gældende regler.

Emner i bogen:

Elektroteknik – Symmetriske komposanter – Magnetisme – Matematik – Fysik – Harmonisk strømme – Måleinstrumenter – Teknisk dokumentation – Elforsyning – El-tavler – Energiproducerende anlæg – Uninterruptible power supply (UPS)  – ATEX – Drift af og arbejder på anlæg under spænding – Elektriske brugsgenstande og harmonisk støj – Sikkerhedsloven og installationsbekendtgørelsen – Fejlbeskyttelse – Beskyttelsesudstyr – Dimensionering og valg af kabler –  Overstrømsbeskyttelse af kabler – Overspændingsbeskyttelse – verifikation af elektriske installationer – Bygningsautomatik.

Fagredaktør: 

Poul Høgh

 

Forfattere:

Anders Dalum

Brian Riis Thøgersen

Danny Nuka Lynge

Erik Andersen

Finn Lauritsen

Henning O. Lippert

Henrik Busk Grønning

Jonathan Regin Canvin

Jørn Jørgensen

Poul Høgh

Per Jørgensen

Peter Øls

René Nielsen

Torben Bonde

Torsten Ørhøj

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
420 sider
Udg. dato:
03. okt. 2023

ISBN:
9788750059684
Niveau: Erhvervsrettet Forlag: Akademisk Redaktør: Pia Barnholdt Kristoffersen
700 , 00 kr.
560 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01