IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Lidenskab for liv

Lidenskab for liv

Præsentation af fire eksistenstænkere

Her præsenteres fire store eksistenstænkere i en spændende og lettilgængelig form.

Bliv klogere på deres liv og tanker, og læs, hvad deres hovedærinde egentlig var. Og hvad du kan bruge deres tanker til i dag.”Livet kan forspildes på mange måder. I vane, i selvpromovering, i ængstelse, i uopmærksomhed, i kynisme. Det har nogle mere blik for end andre.

De fire tænkere, som skildres i denne bog, registrerer med seismografisk følsomhed både misbruget og den manglende brug af vores fælles liv. Det forstemmer dem, men det lammer dem ikke. Tværtimod vækker erkendelsen deres livslyst og kampgejst. De vælger hellere indignationen og oprøret end fortrængningen. Og de ejer alle viljen, modet og formatet til at gå den selvstændige vej. Op af moradset og ud på de åbne sletter.”

Læs mere >

< Læs mindre

  BOGEN kommer selvfølgelig til kort, når strenge målestok. Men det gælder enhver bog, der vil forsøge at præsentere fire så væsentlige tænkere på så kort plads. Og når det er sagt, så kan det roligt tilføjes, at bogen kommer til kort på en anstændig måde.
  Weekendavisen
  På lager
  240 sider
  Udg. dato:
  27. sep. 2017

  ISBN:
  9788750051879
  Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Lidenskab for liv er en fremragende bog, som man ikke kun bliver klogere på fire eksistenstænkere af. Man bliver simpelthen smittet med deres - og med Støvrings - (livs)begejstring.
   Kulturkapellet
   Feltgruppe
    Her har begynderen såvel som den let øvede chancen for at beruse sig i spændende levnedsbeskrivelser og stor livsvisdom - uden at brække halsen på svære sætninger og uigennemsigtige udredninger.
    HK statbladet
    Feltgruppe
     BOGEN kommer selvfølgelig til kort, når strenge målestok. Men det gælder enhver bog, der vil forsøge at præsentere fire så væsentlige tænkere på så kort plads. Og når det er sagt, så kan det roligt tilføjes, at bogen kommer til kort på en anstændig måde. Den stiller den søgende nybegynder ved begyndelsen af en vej, som fører ind i teksterne selv og måske til selvstændig tænke
     Weekendavisen
     Feltgruppe