IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Lidenskab for liv. Præsentation af fire eksistenstænkere

Lidenskab for liv. Præsentation af fire eksistenstænkere

Her præsenteres fire store eksistenstænkere i en spændende og lettilgængelig form.

Bliv klogere på deres liv og tanker, og læs, hvad deres hovedærinde egentlig var. Og hvad du kan bruge deres tanker til i dag.”Livet kan forspildes på mange måder. I vane, i selvpromovering, i ængstelse, i uopmærksomhed, i kynisme. Det har nogle mere blik for end andre.

De fire tænkere, som skildres i denne bog, registrerer med seismografisk følsomhed både misbruget og den manglende brug af vores fælles liv. Det forstemmer dem, men det lammer dem ikke. Tværtimod vækker erkendelsen deres livslyst og kampgejst. De vælger hellere indignationen og oprøret end fortrængningen. Og de ejer alle viljen, modet og formatet til at gå den selvstændige vej. Op af moradset og ud på de åbne sletter.”

Læs mere >

< Læs mindre

  BOGEN kommer selvfølgelig til kort, når strenge målestok. Men det gælder enhver bog, der vil forsøge at præsentere fire så væsentlige tænkere på så kort plads. Og når det er sagt, så kan det roligt tilføjes, at bogen kommer til kort på en anstændig måde.
  Weekendavisen
  På lager
  240 sider
  Udg. dato:
  27. sep. 2017

  ISBN:
  9788750051879
  Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   BOGEN kommer selvfølgelig til kort, når strenge målestok. Men det gælder enhver bog, der vil forsøge at præsentere fire så væsentlige tænkere på så kort plads. Og når det er sagt, så kan det roligt tilføjes, at bogen kommer til kort på en anstændig måde. Den stiller den søgende nybegynder ved begyndelsen af en vej, som fører ind i teksterne selv og måske til selvstændig tænke
   Weekendavisen
   Feltgruppe