IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Lidenskab for liv. Præsentation af fire eksistenstænkere

Lidenskab for liv. Præsentation af fire eksistenstænkere

Her præsenteres fire store eksistenstænkere i en spændende og lettilgængelig form.

Bliv klogere på deres liv og tanker, og læs, hvad deres hovedærinde egentlig var. Og hvad du kan bruge deres tanker til i dag.”Livet kan forspildes på mange måder. I vane, i selvpromovering, i ængstelse, i uopmærksomhed, i kynisme. Det har nogle mere blik for end andre.

De fire tænkere, som skildres i denne bog, registrerer med seismografisk følsomhed både misbruget og den manglende brug af vores fælles liv. Det forstemmer dem, men det lammer dem ikke. Tværtimod vækker erkendelsen deres livslyst og kampgejst. De vælger hellere indignationen og oprøret end fortrængningen. Og de ejer alle viljen, modet og formatet til at gå den selvstændige vej. Op af moradset og ud på de åbne sletter.”

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
240 sider
Udg. dato:
27. sep. 2017

ISBN:
9788750051879
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    BOGEN kommer selvfølgelig til kort, når strenge målestok. Men det gælder enhver bog, der vil forsøge at præsentere fire så væsentlige tænkere på så kort plads. Og når det er sagt, så kan det roligt tilføjes, at bogen kommer til kort på en anstændig måde. Den stiller den søgende nybegynder ved begyndelsen af en vej, som fører ind i teksterne selv og måske til selvstændig tænke
    Weekendavisen
    Feltgruppe