IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Sikker læsestart

Sikker læsestart

Et differentieret læseprogram til effektiv automatisering

Sikker læsestart præsenterer et læseprogram der gør alle elever i 1. klasse til sikre og hurtige læsere gennem effektiv automatisering. Læseprogrammet er baseret på syv principper:

  • funktionelt bogstavkendskab
  • bevidsthed om læringssituationen
  • læsebøger på individuelt niveau
  • gentagen læsning
  • læsning med stemme
  • daglig læsetræning
  • opfølgning på læsevaner.

Programmet giver eleverne gode læsestrategier og dermed et fundament for senere faglig læsning samt ikke mindst selvtillid og læselyst.

Bogens to dele – baggrund og manual – giver konkrete redskaber til organisering, evaluering og formidling af programmet til både forældre og lærere. Til bogen hører også kopiark der er lige til at bruge.

Sikker læsestart er oplagt for både læsevejledere, studerende, indskolingslærere, skoleledere, bibliotekarer og speciallærere.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
176 sider
Udg. dato:
27. jun. 2019

ISBN:
9788750052012
Niveau: 0. klasse-2. klasse Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04