IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Børn og skriveglæde

Børn og skriveglæde

Forfatter Christina Englund har igennem mange år udviklet en lang række skriveøvelser og opgaver, som hun bruger på skrivehold for børn i alderen 7 til 17 år.

I Børn og skriveglæde præsenterer hun øvelser og skriveforløb, så de er lige til at gå til for andre, mens hun løbende deler sine erfaringer og tanker om, hvordan og hvorfor de virker, som de gør.

Børn og skriveglæder giver ideer til, hvordan der kan arbejdes med fiktionsskrivning – også med børn, der er mindre skriftstærke. Øvelserne handler frem for alt om at finde ind til den grundlæggende begejstring for at finde på og udtrykke sig gennem ord. Øvelser og overvejelser er primært tilpasset børn mellem 10 og 13 år, men bogen rummer også konkrete forløb for de 7 til 10-årige og de 13 til 17-årige. Alle øvelser kan trækkes ud og tilpasses tid, sted og aldersgruppe efter behov.

BØRN OG SKRIVEGLÆDE er skrevet som supplement og inspiration til danskundervisningen for børn på alle grundskolens tre trin, og for alle andre der arbejder med børn og skriftlighed.

Læs mere >

< Læs mindre

  Børn og skriveglæde er et frisk pust. Et nyt blik på skriveundervisningen og en kærlig påmindelse om, at det er vigtigt at vende skråen en gang imellem.
  På lager
  136 sider
  Udg. dato:
  20. jan. 2019

  ISBN:
  9788750052050
  Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms

  Christina Englund er forfatter til 'Børn og skriveglæde', en skøn bog med øvelser og skriveforløb, lige til at gå til.

  I videoen fortæller hun, hvorfor det er vigtigt at arbejde med kreativ skrivning og hvordan man kan komme i gang.

  Læs mere >

  < Læs mindre

  Læs mere >

  < Læs mindre

  [Og der er masser af guf for læserne, der bliver præsenteret for måder at undervise på og et hav af relevante undervisningsøvelser...]  
  Feltgruppe
   [...veloplagt, begrebspræciserende og handlingsorienteret ny bog...]
   Foreningen FADD
   Feltgruppe
    Børn og skriveglæde er et frisk pust. Et nyt blik på skriveundervisningen og en kærlig påmindelse om, at det er vigtigt at vende skråen en gang imellem. For det er måske meget godt at lytte til kritikken og endnu en gang spørge sig selv om, hvorfor eleverne oplever, at kreativiteten sættes i bur, at opfindsomheden og evnerne kun anerkendes, hvis de passer ind i rammen.
    Feltgruppe

     
     
     
     
     
     

     

    Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

     

     

    v2.57.04