Gå til hovedindhold

5 bøger til at genstarte hverdagen på kontoret

Farvel til hjemmearbejde. De fleste virksomheder er tilbage på kontoret, og en hverdag med højt tempo, storrumsarbejde og fysiske møder er igen en realitet. Her er 5 bøger til dig, der vil blive klar til kontorstart 

620x620_10.jpg

Coronapandemien har for mange virksomheder og organisationer betydet hurtige omstillinger med gennemgribende og langvarige konsekvenser. Efter mange måneders nedlukning, med nye arbejdsgange og hjemmearbejde, skal vi nu tilbage til arbejdspladserne og kollegerne igen. 

Det stiller krav til lederne, der skal skabe rum til nye erfaringer, perspektiver og behov, der mødes på arbejdspladsen igen. Det er nu, de skal udnytte momentum til at gentænke måden at arbejde på.  

Her er 5 bøger til dig, der skal tilbage til kontoret.  

Bastian Overgaard

Skab intelligente støjfri mellemrum i hverdagen
I en hyldest til stilheden som ledelsesværktøj argumenterer Bastian Overgaard for, hvorfor stilhed bør integreres som en struktureret del af vores kommunikation, ledelse og samarbejde.

Bogen afslører også de skjulte konsekvenser overflødig snak har for vores fokus, trivsel og resultater.

Find bogen her

Henriette Mørk

Tilbage til storrumskontor? Sådan fordyber du dig i arbejdet
Når vi fordyber os i arbejdet, bliver vi i stand til at levere kvalitet og arbejde effektivt. Men fordybelsen er truet i en verden, hvor storrumskontorer og digital tilgængelighed kendetegner de fleste arbejdspladser.

Her får du håndbogen i, hvordan du værner om din hjerne og udnytter dine evner bedst muligt i en støjende verden.

Find bogen her  

Ulla Korgaard

Kickstart motivationen på jobbet 
Hvad er det, der motiverer os i vores arbejde? Er det penge, anerkendelse eller noget helt tredje? Og er det de samme ting, der motiverer os i dag, som for 100 år siden?

Få en forståelse af den kompleksitet, som motivation rummer, og opnå et solidt grundlag for at arbejde med motivation såvel teoretisk som i praksis.

Få en gratis læseprøve 

Ulla Korgaard

Øg arbejdsglæden, kreativiteten og produktiviteten 
Denne bog handler om det, vi mærker og ikke handler på. Vi sidder måske i en gruppe eller til et møde og diskuterer et emne eller en problematik. Men nedenunder diskussionen kører en undertekst, som ingen af de tilstedeværende sætter ord på eller udtaler højt.  

Gennem eksempler og øvelser viser Lotte Svalgaard, hvordan ’elefanten i rummet’ bør behandles, og hvordan vi finder modet til at handle.

Læs mere her

 

Harvey Macauley

Form dit personlige lederskab med disse spørgsmål
Hvad er det vigtigste i dit liv? Hvad kan du ikke leve uden? Og hvad danner rettesnoren for det, du gerne vil med din ledelse?

Med udgangspunkt i Søren Kierkegaards tanker opfordrer bogens forfatter dig til at stille dig selv syv spørgsmål, der kan gøre dig klogere på din idealitet, din organisation og det, du vil i hverdagen.  

Find bogen her

620x620_12.jpg

Gå på opdagelse i alle vores spændende
titler til organisation og ledelse.