IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
TÆNK HØJT med dine elever

TÆNK HØJT med dine elever

25 sessioner der får hele klassen med

TÆNK HØJT med dine elever får elever til at tænke og diskutere legende og åbent i klassen. Eleverne lærer at tale fordomsfrit om filosofiske emner frem for blot at give de svar, de tror, læreren vil høre. 

Bogens 25 sessioner består af en historie og tilhørende spørgsmål, der er lige til at bruge – som varierende indslag i den sædvanlige fagundervisning eller i sammenhængende forløb og på tværs af fag. Den filosofiske og didaktiske baggrundsviden får læreren i overskuelig form i bogens indledende del.

Sessionerne er udviklet gennem 10 års arbejde med elever i alderen 5-13 år. Bogen er bearbejdet af Caroline Schaffalitzky de Muckadell til danske forhold på baggrund af konkrete forløb i en række danske skoler.

"Filosofi med min 5. klasse var en åbenbaring for mig. Elever, der ellers aldrig havde haft modet til at sige noget i timerne, bød pludselig ind med så indsigtsfulde kommentarer, at de andre var nødt til at tage dem alvorligt. Alle skoler burde have filosofi på pensum." – lærer på mellemtrinnet

Læs mere >

< Læs mindre

  "Tænk højt med dine elever" sætter en ny samtaleform i spil. Den filosofiske samtale kan styrke samtalen og træne eleverne i at holde fokus på det aftalte og i at være åbne over for andres input.
  På lager
  208 sider
  Udg. dato:
  28. jan. 2019

  ISBN:
  9788750052333
  Fag: Filosofi Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  349 , 95 kr.
  279 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Tænk højt med dine elever" sætter en ny samtaleform i spil. Den filosofiske samtale kan styrke samtalen og træne eleverne i at holde fokus på det aftalte og i at være åbne over for andres input. Filosofien kan styrke empatien og åbenheden, og det er ganske vigtigt i en tid med hurtige meninger og uigennemtænkte ytringer.
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.57.04