IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Fra kaos til kontrol

Fra kaos til kontrol

Når lærere og pædagoger bliver overbelastet i deres arbejde, kan det ses i børnegruppen. Medarbejdere, der trives, har overskud til at være mere kreative og nærværende – til at se, møde og forstå. Og det påvirker børnene positivt.

Denne bog giver lærere og pædagoger konkrete redskaber til at skabe positive relationer med børn og unge: teamøvelser, afdækning af egne samt børns og unges styrker samt relationsarbejde med grupper, individuelle børn og forældre. Øvelser og tilhørende arbejdsark giver fagligt og mentalt overskud hos de voksne. De kommer fra kaos til kontrol med plads til udviklingsstøttende kommunikation med børnene.

Ansvaret for at sikre gode arbejdsvilkår ligger også hos ledelsen. Derfor giver bogen også input til, hvordan den kan støtte op om teamets tiltag.

Læs mere >

< Læs mindre

  En bog der taler til både pædagog, lærer og leder. Den anvendte teori omsættes til redskaber, der er direkte anvendelige og omsættelige. Det er tydeligt, at forfatteren ved, hvad hun taler om. De praksisnære beskrivelser, omtalen af børn og voksne peger på stor erfaring.
  Lektørudtalelse
  På lager
  160 sider
  Udg. dato:
  01. okt. 2017

  ISBN:
  9788750051152
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Denne bog bør være ”must read” for alle skoleledere og ikke mindst indgå i seminariernes undervisning.
   Feltgruppe
    En bog der taler til både pædagog, lærer og leder. Den anvendte teori omsættes til redskaber, der er direkte anvendelige og omsættelige. Det er tydeligt, at forfatteren ved, hvad hun taler om. De praksisnære beskrivelser, omtalen af børn og voksne peger på stor erfaring. Mange kan få glæde af bogens metoder.
    Lektørudtalelse
    Feltgruppe