IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Gensidighedens pædagogik

Gensidighedens pædagogik

Gensidighedens pædagogik giver lærere og andre professionelle byggesten til en relationel og dialogisk tilgang til undervisning, læring, udvikling og dannelse. Med afsæt i Bruners forståelse af sociale relationer kommer bogen rundt om fire vigtige perspektiver:

 1. Lærer-elev-relationen – interaktion, positionering, deltagelsesmåder, kommunikation og forskellige undervisnings- og læringssituationer

2. Skoleklassens rum – gensidig afhængighed og forbundethed og intersubjektiv orientering

3. Narrativer og meningsskabelse – narrative grundbegreber, skolelivets narrativer, intentionalitet og mening

4. Dialog og deltagende interaktion – dialogorientering, dialogiske klasserum, kontrast, spørgsmål og metakognition 

 Bogen er en inspirerende opfordring til at skabe fællesskaber, som er relevante og meningsfulde, og som indbyder til deling af synspunkter. Den inviterer studerende, lærere, skolepædagoger og andre professionelle til at reflektere over den indflydelse, de har på børns og elevers læring, udvikling, dannelse og trivsel.

Læs mere >

< Læs mindre

  Jeg kan kun på det varmeste anbefale bogen til alle, der beskæftiger sig med undervisning.
  På lager
  192 sider
  Udg. dato:
  12. apr. 2018

  ISBN:
  9788750049272
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Det er blevet en glimrende bog med Bruners tænkning i centrum og med inspiration fra mange andre pædagogiske tænkere, døde og levende, og den fortjener stor udbredelse og mange læsere.
   Feltgruppe
    Jeg kan kun på det varmeste anbefale bogen til alle, der beskæftiger sig med undervisning. Gensidighedens pædagogik angiver en veje ind i undervisningen for at skabe gode, positive og frugtbare læringsmiljøer, hvor der er plads til forskelligheder, ja hvor forskellighederne blandt eleverne (og lærerne) gøres til en positiv mulighed for udvikling og læring.
    Feltgruppe

     
     
     
     
     
     

     

    Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

     

    v2.55.2